Boneco H700 - Hybrid Luftfukter

  • 12 490,-

Boneco H700 er en kraftig hybrid luftfukter (145 kvm) med en enkel form for luftrenser (40 kvm) som produserer opp til 1010 ml fukt i timen.

Maks areal: 145 kvm
1010 ml / time
Hygrostat
HEPA 13 filter (99.97%)
Vanntank på 10 liter

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10809
Leverandør: Boneco

Boneco H700 er en svært kraftig (hybrid) luftfukter kombinert med en enkel form for luftrenser (også kalt for "luftvasker") som kan tilføre fukt i store rom opp til 145 kvm, og- eller rense luften effektivt med et HEPA 13 filter (99.97%) i rom opp til 40 kvm. Fuktigheten fordampes fra et filter uten synlig damp, både effektivt og svært stillegående.

Luftvaskeren passer best til en stor bolig, kontor, eller lagerlokale med dårlig ventilasjon, og hvor det fyres mye i peis, eller med olje- og panelovner. Den hybride luftfukteren er tre ganger så kraftig som de fleste andre luftfuktere, og følgelig koster den en del mer. Boneco (fra Sveits) er forøvrig også overlegen når det gjelder kvalitet. 

Kapasitet

Boneco H700 har en enorm kapasitet og kan tilføre opp til 1010 ml fukt i timen, i rom fra 100 til 145 kvm. Den tilfører dette i form av en usynlig damp fra det evaporative filteret uten å samle fuktighet rundt luftfukteren, på gulvet eller på møbler i nærheten.

Hvis boligen har et ventilasjonsanlegg vil deler av fuktigheten sirkulere ut, mens i boliger uten et slikt anlegg holder på mer fuktighet og kan brukes i større rom. 

Kapasiteten i vanntanken er på hele 10 liter.

Funksjoner

Det viktigste for alle luftfuktere er å ha en integrert hygrostat som gjør at du kan sette en øvre grense for hvor mye fuktighet du ønsker at luftfukteren skal tilføre, uten å tilføre for mye. 

Hvis du er usikker på hva som er riktig luftfuktighet inne i de forskjellige årstidene, kan du sette Boneco H700 i automodus så vil luftfukteren automatisk prøve å holde RF mellom 50 til 60%.

Ettersom dette er en hybrid luftfukter kombinert med en enkel luftrenser, kan du velge mellom tre moduser ved å bare bruke den som en luftfukter, luftrenser, eller en kombinasjon. Du kan koble til, styre- og få full kontroll over luftfukteren og luftkvaliteten på mobilen din via Boneco-appen.

Boneco H700 kommer også med en baby-modus der den regulerer seg automatisk for å opprettholde en luftfuktighet på 60%. Denne verdien er ideell for bruk på barnerommet, fordi det anbefales høyere luftfuktighet for babyer og småbarn. Viften jobber så stille at en babycall ikke reagerer på den.

Luftfukteren kan beskyttes mot utilsiktet innstilling med barnesikring. Du kan for bruke denne funksjonen for å hindre at barn som leker endrer innstillingene. Barnesikringen slås av og på via BONECO-appen. I displayet blinker ”LC” (LOCK) i noen sekunder før det bytter tilbake til den opprinnelige visningen.

På innsiden av BONECO H700 er det en duftbeholder som kan brukes til å tilsette duft i form av eteriske oljer.

Filter

Boneco H700 kan brukes til å rense 99.97% av luften for pollen, svevestøv, bakterier, midd og sopp ved hjelp av et HEPA 13 filter (ned til 0.3 mikron). HEPA filteret er et 2-i-1 filter med et aktivt kullfilter som reduserer lukt.

Luftfukteren kommer med to typer vann- og kalkfilter:

Lydnivå

Boneco H700 er å anse som svært stillegående fra bare 24 desibel på laveste hastighet, og opp til 53 desibel på øverste nivå. 

Rengjøring

Regelmessig vedlikehold og rengjøring er en forutsetning for stabil og problemfri drift. De anbefalte rengjørings- og vedlikeholdsintervallene varierer i henhold til luft- og vannkvalitet og brukstid. Luftfukteren er enkel å rengjøre – enten for hånd eller ved hjelp av en oppvask- eller vaskemaskin. Se hvordan du vasker de ulike delene av luftfukteren - i bruksanvisningen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Type
Luftvasker
Kapasitet
1010 ml / time
Areal
100 kvm m/ ventilasjon
145 kvm u/  ventilasjon
Vanntank
10 liter
Hygrostat
Ja
Lydnivå
24 - 53 dB
Automodus
Ja
Nattmodus
Ja
HEPA filter
HEPA 13 (99.97%)
Kullfilter
Ja
Ionisering
Nei
UV-lys
Nei
Fjernkontroll
App på mobil
Bredde
448 mm
Dybde
374 mm
Høyde
490 mm
Vekt
10.4 kilo
Strømforbruk
3.2 – 34.9 Watt