Om oss

Vi i Friskereluft.no jobber for å tilby deg de beste inneklima produktene slik at du får friskere luft hjemme, og et bedre inneklima. 

I vår nettbutikk finner du produkter som luftrensere, luftavfuktere og luftfuktere, og på sikt flere flere produkter og tjenester som utfyller vårt eksisterende sortiment og mål. Vår butikk guider deg igjennom et selektivt produktsortiment. Vi har stort fokus på kvalitetsprodukter som fungerer fra solide produsenter, og til konkurransedyktige priser.

Mennesker bruker 90% av tiden innendørs, spesielt når været tilsier at det ikke er så ok å være ute. Men med våre godt isolerte boliger, isolerer vi oss også fra den friske og rene luften landet vårt har å by på. Derfor er det viktig å inneklima produkter som fungerer. Etter ditt behov!

Våre produkter reduserer kondens, lukt i kjeller og mugg. Vi kan hjelpe deg hvis du sliter med tørre slimhinner, sprekker i hud, lepper. Ikke minst hvis det oppstår sprekker i parketten om vinteren, eller det er for tørr luft i stua når du fyrer med ved.

Vi i Friskereluft.no gir deg gode produkter som renser luften din, enten du sliter med pollen, ytre forurensning eller andre allergier.

Friskere Luft AS eies av personer som blant annet har flere års bakgrunn innen konsumenthandel fra de største elektronikk kjedene i Norge og har jobbet mange år med VVS (ventilasjon og inneklima) som entreprenør. Med bakgrunn i vår erfaring har vi derfor sett at det norske markedet har behov for inneklima produkter med god kvalitet fra kjente produsenter - og som gir deg ren luft, bevarer dine eiendeler og ditt inneklima. 

Ta kontakt med oss hvis det er spørsmål som omhandler vår nettbutikk, produkter eller annet!

Friskere luft AS 

Organisasjonsnummer: 929443322

Har du spørsmål om produktene våre eller noe annet? Ta kontakt med oss på e-post!