Frakt og levering

Vi har fastpris på frakt for alle våre produkter, og tilbyr fri frakt på alle ordrer over kr. 1000,- kroner. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev og få en rabattkode for fri frakt på alle kjøp, inkludert pakkepris på filtre (4 for 3).

Pakken sendes til ditt nærmeste hentested.

Fri frakt (Bring pakke til hentested):
Nå får du gratis frakt på alle nettbestillinger med leveringsvalg “Fri frakt”. Denne tjenesten erstatter den tradisjonelle “Klimanøytrale Servicepakken” og leverer til ett av de 2.300 hentestedene basert på ditt postnummer. Dette er en klimanøytral fraktmetode som bruker tog fremfor bil der det er mulig, og Bring kompenserer for restutslipp gjennom kjøp av CO2-kvoter. Mottaker henter selv på utleveringssted (nærbutikk, pakkeboks, postkontor).

For pakkeforsendelser til Svalbard tilkommer et tillegg i prisen i henhold til Brings Svalbardtillegg.

Brevpost (Bring pakke i postkassen):
Er varen liten og nett? Da tilbyr vi pakke i postkassen som er en enkel og rimelig løsning når du skal ha tilsendt små pakker i et format som passer i postkassen. Du får sporing og varsling når strekkode skannes, og er pakken for stor for postkassen kan den hentes på ditt lokale postkontor.

Leveringstid:
Vi pakker og sender ordre fortløpende vi mottar dem, og normalt innen første virkedag. Til store deler av landet sender transportør på 1 dag. For resten av Norge må 2-3 dager beregnes, avhengig av strekning. For nøyaktige transporttider visert vi til Bring sine transporttider for Pakke til bedrift og Pakke levert hjem.

Uavhentede pakker:
Hentemelding sendes av transportør til telefonnummeret og e-postadressen du har opplyst om ved bestilling. Varer som ikke hentes på postkontoret innen transportørs tidsfrist eller nektes utlevering vil automatisk bli returnert til vårt hovedlager. For uavhentede pakker vil du bli belastet et gebyr på 149kr for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken.

Rask levering:
Alle forsendelser leveres normalt mellom 1-3 virkedager. Bestiller du før 14:00 sender vi varen samme dag.