Luftvasker

Luftfukter og luftrenser sammen?

Vi er en av få forhandlere som tilbyr luftfukter og luftrenser - i ett og samme produkt (luftvasker). Vi har håndplukket markedets mest kvalitetssikre luftvaskere fra Boneco i Sveits. De har stor kapasitet, god filtreringsevne, er energieffektive og stillegående. Du vil heller aldri oppleve at det samler seg fukt eller hvitt kalkstøv på- og rundt luftfukteren.

Hva gjør en luftvasker?

Når vi nærmer oss vinteren og varmer opp boligen vår med panel- og oljeovner, varmepumpe og vedfyring, så medfører det at luften inne tørkes ut. Når vi i lufter slik man skal flere ganger om dagen, slipper vi kald og tørr luft inn som tørker ut luften enda mer (15 - 20%). En annen stor utfordring med å fyre i peisen og lufte, er at luften inne forurenses og vi slipper inn mye skadelig svevestøv.

En ren luftfukter vil bare kunne tilføre fuktighet og opprettholde riktig luftfuktighet inne (40% på vinteren) mens en luftrenser bare vil kunne rense luften uten å tilføre fuktighet. En luftvasker gjør begge deler, og er for mange et bedre valg.

I fyringssesongen vil du får den beste luftkvaliteten og friskere luft ved å kjøpe en luftvasker - en kombinasjon av luftfukter og luftrenser.

En luftvasker er en (evaporativ) luftfukter som tilfører usynlig damp, kombinert med en enkel form for luftrenser som tar til seg svevestøv, bakterier, midd, sopp, allergener og hår. Du kan også velge å bare bruke den som luftfukter, eller som luftrenser mot pollen - eller begge deler samtidig.