MeacoMist 202 - Luftfukter

  • 2 490,-

MeacoMist 202 Deluxe (40-57 kvm) produserer 400 ml fukt i timen med kald- eller varm tåke. Den har hygrostat, et lite HEPA 11 filter med kull og ionisering.

Areal: 40 - 57 kvm
Vanntank: 5.3 liter
Hygrostat
Maks brukstid: 50 timer
Effektnivåer: 3 stk

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10616
Leverandør: Meaco

MeacoMist 202 Deluxe er en plasseringsvennlig og stillegående (ultrasonisk) luftfukter som kan tilføre tilstrekkelig med fuktighet i rom fra 40 til 57 kvm. 

Den har selvfølgelig en integrert hygrostat, og den er litt unik da den har et lite HEPA filter i kombinasjon med ionisering, slik at den også renser luften for de litt større støv- og pollen partiklene i luften. Velg mellom kald eller varm damp.

Kapasitet

Boliger med tradisjonelle ventilasjonsanlegg sirkulerer ut mer av den fuktige luften som reduserer effekten til luftfukteren, mens eldre boliger med dårligere ventilasjon holder mer fuktighet i luften og følgelig kan luftfukteren brukes i større rom.

Hvis du velger at luftfukteren skal tilføre fuktighet med kald tåke vil den maksimalt kunne tilføre 300 ml med fukt i timen, i rom fra 30 til 43 kvm. Men, hvis du velger at tåken skal være temperert (varm), vil den kunne tilføre 400 ml fuktighet i timen som betyr at du kan bruke den i et rom fra 40 til 57 kvm, avhengig av om boligen din har god- eller dårlig ventilasjon.

Kapasiteten i vanntanken er på 5.3 liter. Dette gir en maksimal brukstid på 50 timer med kald damp, og 25 timer med varm damp når du bruker luftfukteren på laveste effektnivå. På høyeste nivå er maks brukstid ca. 16 timer med kald damp og 12 timer med varm damp.

Funksjoner

Det viktigste med en luftfukter er at den kommer med en regulerbar integrert hygrostat. Hvis du ikke ønsker at den relative luftfuktigheten skal være høyere enn 50% på soverommet, så still inn 50% i displayet. Luftfukteren vil stoppe automatisk når den relative luftfuktigheten når 50%.

MeacoMist 202 Deluxe har en svært praktisk automodus der luftfukteren automatisk vil forsøke å holde en fuktighet mellom 50% og 60% luftfuktighet. Dette er praktisk for deg som ikke vet- eller ikke ønsker å finne ut hva som er riktig luftfuktighet inne.

Hvis du sover med luftfukteren på gjennom natten kan du aktivere nattmodus, slik at alt av lys slår seg av selv om luftfukteren er på. 

Du kan også bruke MeacoMist 202 Deluxe som en aroma diffuser med eteriske oljer.

Filter

MeacoMist 202 Deluxe kommer med et lite HEPA 11 filter som renser luften for 95% av de litt større støvpartiklene. I tillegg har luftfukteren en funksjon for ionisering som binder mindre støvpartikler i luften slik at filteret er mer effektivt. I det samme filteret sitter også et kullfilter som reduserer lukt.

Luftfukteren kommer med et vann- og kalkfilter som renser vannet. Filteret må skiftes ut når kalk er synlig rundt luftfukteren.

I vanntanken er det montert et UV-lys som skal bidra til å forhindre at det gror bakterier i vanntanken, men du må rengjøre luftfukteren slik instruksjonen i bruksanvisningen tilsier. 

Lydnivå

Når du bruker luftfukteren med kald tåke vil lydnivå være ca. 35 desibel, mens hvis du bruker den med temperert (varm) tåke støyer den ca. 45 desibel.

Rengjøring

Dette er en ultrasonisk luftfukter, og følgelig er det viktig at du rengjør vanntanken ofte. Når luftfukteren har vært i bruk i 72 timer vil den slå seg av automatisk fordi den krever rengjøring. Lysene på LED-displayed vil blinke hvert 2. sekund. Alle satte funksjoner lagres og knappene på displayet deaktiveres. Følg instruksen i brukermanualen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Type
Ultrasonisk
Kapasitet
300 ml kald tåke
400 ml varm tåke

Areal
40 kvm m/ ventilasjon
57 kvm u/  ventilasjon
Vanntank
5.3 liter
Brukstid
Maks 50 timer
Hygrostat
Ja, 40% til 80%
Lydnivå
35 - 45 dB
Automodus
Ja
Nattmodus
Ja
Hastigheter
3
HEPA filter
H11 (95%)
Kullfilter
Ja
IoniseringJa
UV-lys
Ja
Fjernkontroll
Ja
Bredde
255 mm
Dybde150 mm
Høyde325 mm
Vekt2.05 kilo
Strømforbruk
Kald tåke: 25W
Varm tåke: 105W