Air&Me Solnan - Luftfukter

  • 1 490,-

Air&Me Solnan (28-40 kvm) produserer 280 ml fukt i timen med kald tåke. Den er stillegående med integrert hygrostat, og det er superenkelt å etterfylle vann.

Areal: 28 - 40 kvm
Vanntank: 5.5 liter
Hygrostat
Maks brukstid: 48 timer
Effektnivåer: 3 stk

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10671
Leverandør: Air&Me

Luftfukteren Air & Me Solnan er en liten, stillegående og plasseringsvennlig ultrasonisk luftfukter som fungerer godt til en mindre leilighet eller et middels stort rom fra 28 til 40 kvm. 

Den tilfører kald tåke og det er superenkelt å etterfylle vann, men viktigst av alt så har den en integrert hygrostat som er helt nødvendig for alle luftfuktere.

Kapasitet

Luftfukteren produserer 280 ml fuktighet per time som betyr at du kan bruke den i et rom fra 28 kvm til 40 kvm, avhengig av om boligen har ventilasjonsanlegg. 

Hvis boligen har et ventilasjonsanlegg vil deler av fuktigheten sirkulere ut, mens i boliger uten et slikt anlegg holder på mer fuktighet og kan brukes i større rom. 

Kapasiteten i vanntanken er på 5.5 liter som tilsvarer en maksimal brukstid på 48 timer med kald damp.

Funksjoner

Det viktigste med en luftfukter er at den kommer med en regulerbar integrert hygrostat. Hvis du ikke ønsker at den relative luftfuktigheten skal være høyere enn 40% på, så still inn 40% i displayet. Luftfukteren vil stoppe automatisk når den relative luftfuktigheten når 40%, og starte av seg selv når fuktigheten faller.

Air&Me Solnan har ingen automodus slik som den litt bedre luftfukteren, MeacoMist 202 Deluxe, som gjør at den vil prøve å holde RF mellom 50 til 60% automatisk, slik at du slipper å stille inn hygrostaten.

Hvis du sover med luftfukteren på gjennom natten kan du aktivere nattmodus. Alt av lys slås av selv om luftfukteren er på. Du kan også bruke Air&Me Solnan som en aroma diffuser med eteriske oljer.

Filter

Air&Me Solnan kommer med et vann- og kalkfilter som renser vannet. Filteret må skiftes ut når kalk er synlig rundt luftfukteren. Utover dette har ikke Air&Me Solnan noen egenskaper som bidrar til å rense- eller filtrere luften slik som MeacoMist 202 Deluxe.

Lydnivå

Luftfukteren produserer et støynivå fra 35 til 38 desibel avhengig av de tre effektivitetsnivåene du velger.

Rengjøring

Det er viktig å rengjøre luftfukteren minimum hver 3. dag dersom du bruker den sammenhengende over flere dager. Hvis du bruker den innimellom så rengjør den minimum 1. gang hver måned. Følg instruksen i brukermanualen.

Hvis du ikke skal bruke den så tøm vanntanken for å unngå at det gror bakterier som legionella i vanntanken. En litt bedre- og dyrere luftfukter, MeacoMist 202 Deluxe, kommer med et UV-lys som bidrar til å forhindre at bakterier gror i vanntanken, en egenskap som Air&Me Solnan dessverre ikke har.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Type
Ultrasonisk
Kapasitet
280 ml kald tåke
Areal
28 kvm m/ ventilasjon
40 kvm u/  ventilasjon

Vanntank
5.5 liter
Brukstid
Maks 48 timer
Hygrostat
Ja, 30% til 90%
Lydnivå
35 - 38 dB
Automodus
Nei
Nattmodus
Ja
Hastigheter
3
HEPA filter
Nei
Kullfilter
Nei
Ionisering
Nei
UV-lys
Nei
Fjernkontroll
Nei
Bredde
210 mm
Dybde
210 mm
Høyde
330 mm
Vekt
1.8 kilo
Strømforbruk
Maks 30W