Air&Me Gota - Luftfukter

  • 1 190,-

Air&Me Gota (35-45 kvm) produserer 350 ml fukt i timen med kald tåke. Den regulerer fuktigheten automatisk, den er liten, stillegående og enkel å etterfylle

Areal: 30 - 45 kvm
Vanntank: 3 liter
HygroSmart
Maks brukstid: 10 timer
Stillegående

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10226
Leverandør: Air&Me

Air&Me Gota er en liten, enkel og stillegående ultrasonisk luftfukter som passer utmerket for deg som ikke ønsker at den skal dominere for mye av rommet. Bruk den effektivt i rom fra 30 til 45 kvm, og den regulerer fuktigheten automatisk med funksjonen HygroSmart. Air&Me Gota er for øvrig testvinner blant billige og gode luftfuktere hos anbefaler.com.

Kapasitet

Med en kapasitet på 350 ml fukt i timen kan du bruke luftfukteren i rom opp til 30 kvm hvis boligen har god ventilasjon, og opp til 45 kvm hvis det er dårlig ventilasjon. Årsaken til at ventilasjonen er relevant, er som følge av at et godt ventilasjonsanlegg vil sirkulere ut mer av luften i rommet.

Kapasiteten i vanntanken er på 3 liter som tilsvarer en maksimal brukstid på 10-15 timer med kald damp.

Funksjoner

I motsetning til å ha en integrert hygrostat som lar seg automatisk velge ønsket relative luftfuktighet som luftfukteren skal jobbe mot, har Air&Me Gota det som kalles for HygroSmart som tilsvarer automodus.

Når du aktiverer HygroSmart vil luftfukteren prøve holde den relative luftfuktigheten mellom 48% - 53% automatisk. På litt bedre luftfuktere har du som regel både en integrert hygrostat, og automodus tilsvarende HygroSmart.

Filter

Luftfukteren har et kalkfilter for å redusere kalken i vannet. Dette anbefales å bytte minimum en gang i året.

Lydnivå

Air&Me Gota produserer maksimalt 35 desibel, som er å anse som svært stillegående for en luftfukter. Du kan oppleve å høre lyder fra vannet som drypper på innsiden av vanntanken.

Rengjøring

Dette er en luftfukter som spyr ut en kjølig vanntåke og bør rengjøres ofte, gjerne en gang i uken. Desinfiser med klor og skyll godt. Tøm og rengjør alltid beholderen når den ikke brukes for å hindre legionellasmitte. Trekk ut kontakten før rengjøring.

Hvis du ikke skal bruke den så tøm vanntanken for å unngå at det gror bakterier som legionella i vanntanken. En litt bedre- og dyrere luftfukter, MeacoMist 202 Deluxe, kommer med et UV-lys som bidrar til å forhindre at bakterier gror i vanntanken, en egenskap som Air&Me Gota dessverre ikke har.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Type
Ultrasonisk
Kapasitet
350 ml kald tåke
Areal
30 kvm m/ ventilasjon
45 kvm u/  ventilasjon

Vanntank
3 liter
Brukstid
Maks 15 timer
Hygrostat
HygroSmart
Lydnivå
Maks 35 dB
Automodus
HygroSmart
Nattmodus
Nei
Hastigheter
1
HEPA filter
Nei
Kullfilter
Nei
Ionisering
Nei
UV-lys
Nei
Fjernkontroll
Nei
Bredde
220 mm
Dybde
220 mm
Høyde
390 mm
Vekt
1.2 kilo
Strømforbruk
Maks 30W