Winix Zero Pro - Luftrenser

  • 3 990,-

Winix Zero Pro (470 m3/t) har 5-trinnsfiltrering med H13 filter som fanger (99,97%) støvpartikler, røyk, lukt, allergener, sopp, pollen, bakterier og virus.

Maks areal: 100 kvm
Lydnivå: 28 - 55 dB
Filter: 5-trinnsfiltrering (HEPA 13)
Eliminerer virus
BEST i TEST
På lager
Artikkelnummer: 10485
Leverandør: Winix

Winix Zero Pro er den kraftigste luftrenseren til Winix, og den passer best til bruk i boliger der flere personer har store utfordringer med allergier, eller for de som bare vil ha det beste. Hvis du trenger en kraftig luftrenser til bruk i næringslokaler anbefaler vi å kjøpe Arida Clean 600.

Luftrenseren Winix Zero Pro har markedets beste 5-trinnsfiltrering med både PlasmaWave, CleanCel og HEPA 13 som fanger støvpartikler, røyk, lukt, allergener, sopp, pollen, virus, bakterier, ozon - og forhindrer at bakterier vokser på filteret. Luftrenseren er stillegående og er både ECARF- og Allergi UK sertifisert.

Kapasitet

Winix Zero har en viftekapasitet på 470 m3/t og kan brukes i rom opp til maksimalt 100 kvadratmeter. I så store rom vil den bare ha effekt for personer med svært milde plager ettersom luften i rommet ikke sirkulerer mer enn maksimalt to ganger i timen. Kort forklart så må luften renses oftere desto større plager du har. 

Vi har regnet ut maksimal romstørrelse avhengig av graden av plager du har med allergi. 

Milde
Moderate
Store
< 100 kvm
< 39 kvm
< 28 kvm
2 gang pr/t
5 gang pr/t
7 gang pr/t


Du kan regne ut det maksimale arealet selv ved å dele viftekapasiteten på takhøyde (standard: 2.4 meter), og igjen på antall ganger luften skal sirkulere pr time. 

Filter

De aller fleste luftrensere i denne prisklassen har 3-trinnsfiltrering, mens Winix Zero har 5-trinnsfiltrering som også eliminerer virus, bakterier og gasser.

  1. Forfilteret er vaskbart og fanger store partikler i luften som hybelkaniner, dyrehår og lo.
  2. Kullfilteret reduserer organiske partikler fra luften som matos, lukt fra husdyr og sigarettrøyk.
  3. HEPA 13 filteret fanger 99.97% støvpartikler i luften som fint støv, allergener, sopp og pollen
  4. PlasmaWave nøytraliserer virus, bakterier og gasser uten å produsere skadelig ozon.
  5. CleanCel er antimikrobielt belegg på HEPA-filteret som hindrer bakterier i å vokse på filteret.

Lydnivå

Winix Zero er å anse som svært stillegående med et lydnivå fra 28 til 55 desibel, fordelt over 5 hastigheter. Den kommer også med nattmodus hvis du vil ha den stående på soverommet, så dempes lysene og luftrenseren går på laveste nivå.

Funksjoner

Luftrenseren måler luftkvaliteten i rommet ved hjelp av en partikkelsensor, som vises med fargene blått, grønt eller rødt avhengig av hvor god- eller dårlig luftkvaliteten er. Dette ser du på toppen av luftrenseren i display panelet.

Hvis du aktiverer automodus vil luftrenseren selv regulere hastighet avhengig av hvor god- eller dårlig luftkvaliteten er. 

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Viftekapasitet
470 m3/t
Areal100 (28 - 65) kvm
Lydnivå
28 - 55 dB
HEPA filter
H13 (99.97%)
Hastigheter4
PartikkelsensorJa
Eliminerer virus
Ja
Ionisering
Nei
Automodus
Ja
Nattmodus
Ja
Fri for ozon
Ja
Bredde415 mm
Dybde245 mm
Høyde600 mm
Vekt8.05 kilo
Strømforbruk5 - 90 Watt