Winix Zero - Luftrenser

  • 2 990,-

Winix Zero (390 m3/t) har 4-trinnsfiltrering med HEPA 13 filter som fanger (99,97%) støvpartikler, røyk, lukt, allergener, sopp, pollen og virus.

Maks areal: 80 kvm
Lydnivå: 27 - 51 dB
Filter: 4-trinnsfiltrering (HEPA 13)
Eliminerer virus
Vi anbefaler
På lager
Artikkelnummer: 10454
Leverandør: Winix

Luftrenseren fra Winix Zero er storebroren til Winix Zero Compact, med vesentlig kraftigere viftekapasitet til bruk i større rom, eller for å rense luften oftere. Winix Zero har også 4-trinnsfiltrering med HEPA 13 filter for å fange støvpartikler, røyk, lukt, allergener, sopp, pollen, inkludert PlasmaWave for å eliminere virus. Den er stillegående og tar seg godt ut i alle rom.

En stor fordel med å velge en kraftigere luftrenser slik som Winix Zero er at du kan ha den på lavere hastighet, og følgelig blir støynivået lavere.

Kapasitet

Winix Zero har en viftekapasitet på 390 m3/t og kan brukes i rom opp til maksimalt 80 kvadratmeter. I et så stort rom vil ikke luften sirkulere mer enn to ganger i timen, så for best mulig effekt anbefaler vi å bruke luftrenseren i mindre rom. Hvis du har middels- til store utfordringer med allergi må luftrenseren sirkulere luften mellom 5 - 7 ganger i timen for optimal effekt. 

Vi har regnet ut maksimal romstørrelse avhengig av graden av plager du har med allergi. 

Milde
Moderate
Store
< 80 kvm
< 33 kvm
< 23 kvm
2 gang pr/t
5 gang pr/t
7 gang pr/t


Du kan regne ut det maksimale arealet selv ved å dele viftekapasiteten på takhøyde (standard: 2.4 meter), og igjen på antall ganger luften skal sirkulere pr time. 

Filter

De aller fleste luftrensere i denne prisklassen har 3-trinnsfiltrering, mens Winix Zero har 4-trinnsfiltrering som også eliminerer virus og bakterier.

  1. Forfilteret er vaskbart og fanger store partikler i luften som hybelkaniner, dyrehår og lo.
  2. Kullfilteret reduserer organiske partikler fra luften som matos, lukt fra husdyr og sigarettrøyk.
  3. HEPA 13 filteret fanger 99.97% støvpartikler i luften som fint støv, allergener, sopp og pollen
  4. PlasmaWave nøytraliserer virus, bakterier og gasser uten å produsere skadelig ozon.

Lydnivå

Winix Zero er å anse som svært stillegående med et lydnivå fra 27 til 51 desibel, fordelt over 4 hastigheter. Den kommer også med nattmodus hvis du vil ha den stående på soverommet, så dempes lysene og luftrenseren går på laveste nivå.

Funksjoner

Luftrenseren har en partikkelsensor som måler luftkvaliteten i rommet hvor luftrenseren er plassert. Dette kan du følge med på i displayet på toppen som lyser blått, grønt eller rødt avhengig av hvor god- eller dårlig luftkvaliteten er.

Med automodus regulerer luftrenseren seg selv avhengig av hvor god- eller dårlig luftkvaliteten er. I betjeningspanelet på toppen av luftrenseren vil du se et blått, gult eller rødt lys som viser luftkvaliteten.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Viftekapasitet

390 m3/t

Areal
80 (23 - 54) kvm

Lydnivå

27 - 51 dB

HEPA filter

H13 (99.97%)

Hastigheter
4
Partikkelsensor
Ja
Eliminerer virus

Ja

Ionisering

Nei

Automodus

Ja

Nattmodus

Ja

Fri for ozon

Ja

Bredde

380 mm

Dybde

208 mm

Høyde

600 mm

Vekt
7.00 kilo
Strømforbruk
3 - 55 Watt