Boneco U700 - Luftfukter

  • 3 790,-

Boneco U700 (60-86 kvm) produserer 600 ml fukt i timen med kald- eller varm tåke. Den er stillegående med integrert hygrostat, automodus og stor vanntank.

Areal: 60 - 86 kvm
Vanntank: 9 liter
Hygrostat
Maks brukstid: 60 timer
Effektnivåer: 3 stk
På lager
Artikkelnummer: 10508
Leverandør: Boneco

Den kraftige testvinneren Boneco U700 er av typen ultrasonisk luftfukter som kan tilføre fuktighet i form av kald eller varm damp, i rom fra 60 til 86 kvm. Som alle våre luftfuktere har den en integrert hygrostat, men også automodus som gjør at den holder den relative fuktigheten på et optimalt nivå, uten at du trenger å bekymre deg for at den tilfører for mye fuktighet. 

I likhet med flere av de beste luftfukterne på markedet kan du velge om du vil tilføre fuktighet med kald eller varm damp

Kapasitet

Ved å tilføre tilføre fuktighet med kald tåke vil den maksimalt kunne tilføre 500 ml med fukt i timen, i rom fra 50 til 72 kvm. Men, med varm (35°C) tåke vil den kunne tilføre 600 ml fuktighet i timen som betyr at du kan bruke den i et rom fra 60 til 86 kvm, avhengig av om boligen din har god- eller dårlig ventilasjon.

Hvis boligen har et ventilasjonsanlegg vil deler av fuktigheten sirkulere ut, mens i boliger uten et slikt anlegg holder på mer fuktighet og kan brukes i større rom. 

Kapasiteten i vanntanken er på hele 9 liter. Dette gir en brukstid på maks 60 timer med kald damp på laveste effektnivå.

Funksjoner

Boneco U700 har en regulerbar integrert hygrostat. Hvis du ikke ønsker at den relative luftfuktigheten skal være høyere enn 50% på soverommet, så still inn 50% i displayet. Luftfukteren vil stoppe automatisk når den relative luftfuktigheten når 50%, og starte automatisk når RF synker under.

Luftfukteren har en praktisk automodus der den vil forsøke å holde en fuktighet mellom 50% og 60% luftfuktighet automatisk. For maksimal komfort burde du holde fuktigheten mellom 45% til 55%.

Hvis du sover med luftfukteren på gjennom natten kan du skru av LED-lysene. Du kan også bruke Boneco U700 som en aroma diffuser med eteriske oljer.

Filter

Luftfukteren kommer med to typer vann- og kalkfilter:

Lydnivå

Boneco U700 er å anse som svært stillegående da den med varm tåke og høyeste effekt ikke støyer mer enn ca. 35 desibel.

Rengjøring

Dette er en ultrasonisk luftfukter, og følgelig er det viktig at du rengjør vanntanken ofte. Når luftfukteren har vært i bruk i 72 timer vil den slå seg av automatisk fordi den krever rengjøring. Lysene på LED-displayed vil blinke hvert 2. sekund. Alle satte funksjoner lagres og knappene på displayet deaktiveres. Følg instruksen i brukermanualen.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Type
Ultrasonisk
Kapasitet
500 ml kald tåke
600 ml varm tåke

Areal
60 kvm m/ ventilasjon
86 kvm u/  ventilasjon

Vanntank
9 liter
Brukstid
Maks 60 timer
Hygrostat
Ja
Lydnivå
Maks 35 dB
Automodus
Ja
Nattmodus
Ja
HEPA filter
Nei
Kullfilter
Nei
Ionisering
Nei
UV-lys
Nei
Fjernkontroll
Nei
Bredde
325 mm
Dybde
190 mm
Høyde
360 mm
Vekt
2.05 kilo
Strømforbruk
Kald tåke: 36W
Varm tåke: 170W