Arida S3L - Luftavfukter

  • 2 790,-

Arida S3L med tørkerotor (12 kvm) er like effektiv i alle rom med temperaturer ned til 1°C, og passer utmerket i båt, kjeller, garasje, hytte og camping

Camping, kjeller, garasje, båt
Maks areal: 12 kvm
Lydnivå: 33 dB
Hygrostat
Plasseringsvennlig
På lager
Artikkelnummer: 10980
Leverandør: Arida

Arida S3L er en luftavfukter med tørkerotor-teknologi som er like effektiv i alle temperaturer ned mot 2°C, og følgelig passer den utmerket til bruk i campingvogn, kjeller, båt, hytte eller i garasjen. Du kan så klart også bruke den i oppholdsrom som stue, soverom, kjøkken og bad.

Tradisjonelle luftavfuktere med kompressor-teknologi er ikke i nærheten av så effektive som Arida S3L. Dette er lillebroren til vår mest populære avfukter, Arida S9L.

I Norden på sommertider ved 20°C og 60% luftfuktighet vil avfukteren Arida S3L trekke til seg 3 liter med fuktighet per døgn, mens en kompressorbasert avfukter som i utgangspunktet markedsføres som 10 liter i døgnet, bare vil trekke til seg ca. 3.7 liter fuktighet i timen, fordi de er mindre effektive under 30°C. 

Den har så klart integrert hygrostat. Det følger med veggfeste til montering på vegg og dreneringsslange følger med.

Plassering

Arida S3L skiller seg ut da den er av typen luftavfuktere med tørkerotor som er like effektiv i rom med lav temperatur (1 - 17°C), som i rom med normal temperatur (18 - 30°C)

Luftavfukteren fra Arida passer derfor utmerket i en campingvogn, kjeller, garasje, båt, eller på hytta - og i oppholdsrom som stue, soverom, kjøkken og bad opp til 12 kvm, og takler moderate til store utfordringer med fukt. Den bruker forøvrig litt mer strøm enn kompressorbaserte luftavfuktere.

Kapasitet

Luftstrømmen er på maksimalt 84 m3/t, og følgelig kan luftavfukteren brukes i rom opp til 12 kvm. Men, for å vurdere kapasitet på en luftavfukter må vi se på hvor mange liter vann den kan avfukte fra luften i døgnet.

Som følge av at Arida S3L er like effektiv i lavere temperaturer (i motsetning til kompressorbasert luftavfuktere), vil den avfukte ca. 3 liter vann i døgnet uavhengig av om du plasserer den i stuen med 20°C og 60% relativ luftfuktighet, eller i kjelleren med 10°C og 60% relativ luftfuktighet.

Vanntanken er på 1,8 liter, men det følger med en dreneringsslange som gjør at du kan lede vannet direkte til et avløp.

Lydnivå

Hvis du bruker Arida S3L på laveste nivå vil den produsere et lydnivå på ca. 33 desibel. På høyeste effekt har den et lydnivå på 47 desibel.

Funksjoner

Avfukteren kommer med en integrert hygrostat som har som hensikt å unngå å trekke til seg for mye fuktighet fra luften.

En annen veldig viktig funksjon er automatisk oppstart etter strømbrudd som betyr at luftavfukteren starter opp automatisk dersom strømmen blir borte i en periode, som for øvrig ikke er uvanlig på campingplasser, båthavner, hytter og kjellere i eldre hus.

Luftavfukteren har også innebygget sikkerhet for tilpasset kontroll, velting og overvåking av indre temperatur for å unngå overoppheting.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Plassering
(1 - 30°C)
Luftstrøm
84 m3/t
Areal
12 kvm
20°C og 60%
3.00   liter pr døgn
27°C og 60%
3.00   liter pr døgn
30°C og 80%
3.00   liter pr døgn
Hygrostat
Ja
Lydnivå
33 - 47 dB
Tørkeprogram
Nei
Forfilter
Ja
HEPA filter
Nei
KullfilterNei
Slange
Ja, inkludert
Vanntank
1.8 liter
Bredde
219 mm
Dybde
170 mm
Høyde
414 mm
Vekt
4.2 kilo
Maks strøm
200 - 320 watt