MeacoFan 650 - Bordvifte

  • 1 490,-

Dette er en kraftig bordvifte som flytter opp til 650 m3/t i timen og skaper en avkjølende effekt for en bedre inneklima på varme sommerdager.

Luftstrøm: 650 m3/t
Lydnivå: 20 - 50 dB
Beveger seg sidelengs
Fjernkontroll
BEST i TEST

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10452
Leverandør: Meaco

MeacoFan 650 er en kraftig, stillegående og plasseringsvennlig bordvifte som beveger seg fra side til side, og sirkulerer luften inne for en avkjølende effekt på varme sommerdager med høy luftfuktighet. Det følger med en liten og praktisk magnetisk fjernkontroll. MeacoFan 650 er testvinner.

Viftekapasitet

MeacoFan 650 har en maksimal viftekapasitet opp til 650 (m3/t), og er å anse som en av de kraftigste bordviftene på markedet. 

Oscillerende

I likhet med de fleste andre vifter beveger også denne seg fra side til side, og vinkelen kan tiltes opp 60° grader manuelt.

Lydnivå

Takket være DC motoren har MeacoFan 650 et lydnivå fra 20 desibel på laveste nivå, og 50 desibel på laveste nivå.

Funksjoner

Bordviften kan reguleres mellom hastighetsnivå 1 til 12 som gjør det lett å tilpasse hvor mye luft du vil at viften skal sirkulere pr time, avhengig av størrelsen på rommet samt hvor varmt og fuktig det er. Du kan også stille inn en timer slik at den skrur seg av etter opp til 6 timer.

Du kan fint bruke viften på soverommet mens du sover, enten på et lavt nivå eller ved å aktivere nattmodus som gjør at viftehastigheten vil avta med ett nivå hvert 30. minutt til den når nivå 1. ECO modusen tilpasser hastigheten etter temperaturen i rommet, og nattmodus som beskrevet over avtar gradvis fra øverste til laveste nivå.

Størrelse

Høyde: 350 mm

Bredde: 255 mm

Dybde: 235 mm

Vekt: 1.6 kilo