MeacoFan 260C - Bordvifte (Oppladbar 10 timer)

  • 690,-

MeacoFan 260C er en liten, stillegående og oppladbar bordvifte med batteritid på 10 timer av høy kvalitet, som du kan ta med ut i hagen, parken, på stranda.

Viftekapasitet: 260 m3/t
Lydnivå: <30 dB
USB Type C
4 viftehastigheter
Oppladbar (10 timer)

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10617
Leverandør: Meaco

MeacoFan 260C er en stillegående og oppladbar bordvifte med batteritid på 10 timer med fulladet batteri, som du kan ta med ut i hagen, i parken, på stranda, på kontoret, eller i et selskapslokale med dårlig ventilasjon på en varm sommerdag. 

Du finner ingen andre oppladbare bordvifter i denne størrelsen, med Meaco sin kvalitet!

Still inn ønsket vinkel (65° opp og 10° ned) og nyt den avkjølende, friske brisen. Med USB til USB-C lader (inkludert) kan du lade den fra kontakten i veggen, direkte fra PC'en, eller via en Powerbank. Du kan også bruke den mens den lader. 

NB: Den beveger seg ikke automatisk fra side til side.

Viftekapasitet

MeacoFan 260C har en maksimal viftekapasitet opp til 260 (m3/t), som betyr at den oppleves som kraftig og gir en avkjølende effekt til å være så liten.

Oscillerende

Den sammenligning med tradisjonelle og litt større bordvifter som beveger seg automatisk fra side til side, eller opp- og ned, så gjør ikke MeacoFan 260C dette. Årsaken til dette ligger i størrelsen og fokuset på den lave vekten.

Viften har en vertikal (opp og ned) svingradius på 65° grader, og en horisontal (sidelengs) svingradius på 10° grader. På grunn av den nette størrelsen kan du bare snu hele viften dersom du trenger mer svingradius.

Lydnivå

Støynivået varierer fra 10 til 30 desibel, og følgelig kan du ha den på maks effekt uten at den vil oppleves som støyende for andre rundt deg. Det betyr at du også kan bruke viften hele natten, men unngå å rette den direkte mot noen som sover.

Til sammenligning er en vanlig samtale mellom to mennesker inne på maks 40 desibel, som betyr at MeacoFan 360C er mer en dobbelt så stillegående som det.

Funksjoner

Bordviften kan reguleres mellom hastighetsnivå 1 til 4 som gjør det lett å tilpasse hvor mye luft du vil at viften skal sirkulere. 

Foten har et integrert lys og kan derfor brukes som en nattlampe om ønskelig. 

Størrelse

Høyde: 268,5 mm

Bredde: 166 mm

Dybde: 19,6 mm

Vekt: 490 gram