MeacoFan 1056P - Gulvvifte

  • 2 690,-
  • 2 490,-

Gulvviften MeacoFan 1056P blant markedets beste. Den er kraftig (1653 m3/t), stillegående og svært effektiv fordi den beveger seg i flere retninger.

Viftekapasitet: 1653 m3/t
Lydnivå: 20 - 60 dB
Beveges i flere retninger
Fjernkontroll med magnet
BEST i TEST

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10614
Leverandør: Meaco

Gulvviften MeacoFan 1056P er kanskje den beste gulvviften på markedet, og testvinner hos anbefaler.com. Den flytter mye luft (1653 m3/t) på en svært effektiv måte ved at den beveger seg opp- og ned i kombinasjon med fra side til side. På denne måten sirkulerer den også varm som stiger opp mot taket, og fuktig luft mot gulvet.

Styr den med fjernkontrollen som kan festes i front av viften med en magnet, eller med touch betjeningen på foten.

Viftekapasitet

MeacoFan 1056P har en maksimal viftekapasitet opp til 1653 (m3/t), og er å anse som en svært kraftig vifte som flytter og sirkulerer mye luft. 

Oscillerende

Det unike med denne viften er at den beveger seg automatisk i flere retninger samtidig (fra side til side, og opp- og ned i samme bevegelse) for å skape en naturlig bris og et svalt inneklima. De fleste andre vifter kan bare tiltes opp eller ned manuelt. Viften har en vertikal svingradius på 60° grader, og en horisontal svingradius på 80° grader.

Lydnivå

Viften produserer et lydnivå fra 20 desibel på laveste nivå, og opp til maksimalt 60 desibel på øverste nivå. Til å være en så kraftig vifte er den å anse som svært stillegående. Til sammenligning har for eksempel Duux Whisper Flex som er blant markedets mest stillegående gulvvifter, så støyer Meaco 35% mer på laveste nivå, men sirkulerer 133% mer luft pr time.

Funksjoner

Du kan velge mellom 12 ulike hastigheter som gjør det lett å tilpasse hvor mye luft du vil at viften skal sirkulere pr time, avhengig av størrelsen på rommet samt hvor varmt og fuktig det er. Du kan også stille inn en timer slik at den skrur seg av etter opp til 12 timer.

Du kan fint bruke viften på soverommet mens du sover, enten på et lavt nivå eller ved å aktivere nattmodus som gjør at viftehastigheten vil avta med ett nivå hvert 30. minutt til den når nivå 1.

Viften kommer med en naturlig modus hvor luftstrømmen skifter mellom de ulike hastighetene automatisk. ECO modusen tilpasser hastigheten etter temperaturen i rommet, og nattmodus som beskrevet over avtar gradvis fra øverste til laveste nivå.

Høyden kan reguleres fra 82 - 95 cm.