MeacoFan 1056 - Bordvifte

  • 1 990,-

KAN FORHÅNDSBESTILLES - BEKREFTET LEVERANSE TIL VÅR LEVERANDØR SITT LAGER MANDAG 29. JUNI, OG VARER SENDES UT FORTLØPENDE!

Viftekapasitet: 1056 m3/t
Lydnivå: 20 - 60 dB
Beveges i flere retninger
Fjernkontroll
BEST i TEST
På lager
Artikkelnummer: 10320
Leverandør: Meaco

MeacoFan 1056 er en av markedets desidert kraftigste- og mest stillegående bordvifter på markedet i Norge, spesielt i forhold til hvor effektivt den sirkulerer luften og følgelig bidrar til et kjøligere, svalt- og godt inneklima. Les testen på anbefaler.com.

Det som gjør MeacoFan 1056 så unik er at den beveger seg både fra side til side- og opp og ned samtidig, og flytter opp til hele 1056 m3/t (kubikkmeter) med luft i timen. Ingen andre bordvifter flytter så mye luft og samtidig er så stillegående. 

Tradisjonelle vifter som bare beveger seg fra side til side, får ikke sirkulert bort den varme luften som stiger opp mot taket, samtidig som den flytter den fuktige luften som samler seg mot gulvet - men det får du med MeacoFan 1056. Styr den fra fjernkontrollen som du enkelt fester med en magnet i front av viften.

Viftekapasitet

MeacoFan 1056 har en maksimal viftekapasitet opp til 1056 (m3/t), og er kanskje den kraftigste bordviften på markedet i Norge. 

Oscillerende

Det unike med bordviften MeacoFan 1056 er at den beveger seg automatisk i flere retninger samtidig (fra side til side, og opp- og ned i samme bevegelse) for å skape en naturlig bris og et svalt inneklima. Tradisjonelle bordvifter kan bare tiltes opp eller ned manuelt. 

Viften har en vertikal svingradius på 60° grader, og en horisontal svingradius på 80° grader.

Lydnivå

Med tanke på hvor mye luft MeacoFan 1056 flytter, så er den svært stillegående. Viften produserer et lydnivå fra 20 desibel på laveste nivå, og opp til maksimalt 60 desibel på øverste nivå. 

Sammenlignet med den populære testvinneren Duux Globe, så støyer MeacoFan 1056 ca. 35% mer, men sirkulerer 550% mer luft i timen - som forteller hvor kraftig Meaco bordviften er.

Funksjoner

Bordviften kan reguleres mellom hastighetsnivå 1 til 12 som gjør det lett å tilpasse hvor mye luft du vil at viften skal sirkulere pr time, avhengig av størrelsen på rommet samt hvor varmt og fuktig det er. Du kan også stille inn en timer slik at den skrur seg av etter opp til 12 timer.

Du kan fint bruke viften på soverommet mens du sover, enten på et lavt nivå eller ved å aktivere nattmodus som gjør at viftehastigheten vil avta med ett nivå hvert 30. minutt til den når nivå 1.

ECO modusen tilpasser hastigheten etter temperaturen i rommet, og nattmodus som beskrevet over avtar gradvis fra øverste til laveste nivå.

Størrelse

Høyde: 403 mm

Bredde: 285 mm

Dybde: 305 mm

Vekt: 3.2 kilo