Boneco F235 - Gulvvifte

  • 2 490,-

Gulvviften Boneco F235 er kraftig (1439 m3/t), stillegående og spesielt unik da den skaper en svalt inneklima med sin dusjvifte teknologi.

Viftekapasitet: 1439 m3/t
Lydnivå: 36 - 64 dB
Dusjvifte teknologi
App med Bluetooth
BEST i TEST

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10876

Boneco F235 er en kraftig gulvvifte i svært høy kvalitet (produsert i Sveits) som flytter og sirkulerer luften inne med et unikt konsept som kalles for "dusj-effekt", eller "air shower fan" på engelsk. 

Still inn retning og vinkel (opp til 270° grader), helst opp mot taket der hvor den varme og fuktige luften samler seg, og velg mellom 32 hastigheter. Gulvviften er så kraftig og sentrert at den vil sirkulere ut den varme og fuktige luften i rommet. 

Se illustrasjonen under.


Viftekapasitet

Boneco F235 har en maksimal viftekapasitet opp til 1439 (m3/t), og selv om MeacoFan 1056P flytter litt mer luft (1653 m3/t) når man måler antall kubikkmeter rett foran viften, så vil Boneco F235 sitt unike konsept indirekte sirkulere bort mer luft.

Oscillerende

I motsetning til tradisjonelle vifter som beveger seg automatisk fra side til side, eller i sirkler, så må Boneco F235 stilles inn manuelt, men på grunn av den unike "shower fan" konseptet, skaper den likevel en svalt, avkjølende og godt inneklima. 

Hvis du vil bruke viften til direkte kjølig anbefales hastighetene 1 til 16, mens for indirekte kjølig opp mot taket anbefales hastighetene 17 til 32.

Lydnivå

Viften produserer et lydnivå fra 34 desibel på laveste nivå, og opp til maksimalt 64 desibel på øverste nivå. Det finnes andre modeller på markedet som støyer mindre, med de er ikke i nærheten av like kraftige. Still derfor inn Boneco F235 på et lavere nivå.

Funksjoner

Gulvviften Boneco F235 kan kobles trådløst til mobilen med appen "Boneco Healthy air" hvor du kan regulere en av- og på timer, inkludert barnesikring og visning av været.

Ved å vri på bryteren på toppen av stativet kan velge mellom 32 ulike hastigheter som vises i displayet ved foten. Dette lar deg tilpasse hvor mye luft du vil at viften skal sirkulere pr time, avhengig av størrelsen på rommet samt hvor varmt og fuktig det er. Du kan også stille inn en timer slik at den skrur seg av etter noen timer.

Du kan fint bruke viften på soverommet mens du sover, enten på et lavt nivå eller ved å aktivere nattmodus som gjør at viftehastigheten vil avta med ett nivå hvert 30. minutt til den når nivå 1.

Velg mellom høyder på 49 cm eller 85 cm eller 121 cm

Størrelse

Høyde: 490 - 1212 mm

Bredde: 375 mm

Dybde: 375 mm

Vekt: 7.6 kilo