Air&Me Airain - Bordvifte

  • 790,-

Air&Me AiRain er en liten og veldig kraftig bordvifte som også kan brukes med en Powerbank, og som flytter og sirkulerer mye luft for en avkjølende effekt.

Viftekapasitet: 788 m3/t
Lydnivå: 25 - 40 dB
Blader i myk gummi
Stillegående
BEST i TEST

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10643
Leverandør: Air&Me

Air&Me AiRain er en liten men veldig kraftig bordvifte som også kan brukes med en Powerbank slik at du kan ta med viften ut ut i hagen, i parken, på stranda, på kontoret, i bilen og andre steder. 

Den skiller seg ut fra de fleste andre vifter da den ikke har et gitter i front av vifte bladene, og på denne måten flytter og sirkulerer den mer luft enn sine konkurrenter. Bladene er i myk gummi for å unngå å være farlig for små barn eller husdyr, og selv på høyeste hastighet er det helt smertefritt å komme borti med fingre og hender.

Bordviften beveger seg ikke automatisk fra side til side, men den er såpass kraftig at du kan plassere den lenger unna enn de fleste andre bordvifter i denne prisklassen, og likevel få en avkjølende effekt. Bordviften er også testvinner.

Viftekapasitet

Air&Me AiRain har en maksimal viftekapasitet opp til 788 (m3/t), som er veldig kraftig for å være en så liten vifte. 

Oscillerende

Bordviften fra Air&Me AiRain beveger seg ikke automatisk fra side til side, men fordi den er såpass kraftig vil den likevel kunne gi en opplevelse av en avkjølende effekt og naturlig bris. Plasser den gjerne et par meter fra hvor du oppholder deg slik at den dekker et større område på samme måte som bordvifter som beveger seg automatisk.

Årsaken til at den ikke beveger seg automatisk er fordi du aldri får i pose og sekk i denne prisklassen. Her får du en vifte som sirkulerer veldig mye luft, mens f.eks. Duux Globe beveger seg i alle retninger men har en fjerdedel av viftekapasiteten, mens MeacoFan 260C som også har lavere effekt er oppladbar i 10 timer.

Lydnivå

Støynivået varierer fra 25 til 40 desibel, og følgelig kan du ha den på maks effekt uten at den vil oppleves som støyende for andre rundt deg. Det betyr at du også kan bruke viften hele natten, men unngå å rette den direkte mot noen som sover.

Til sammenligning er en vanlig samtale mellom to mennesker inne på maks 40 desibel, som betyr at Air&Me AiRain er nesten dobbelt så stillegående som det på laveste hastighet.

Funksjoner

Bordviften kan regulere hastighetsnivå trinnløst som gjør det lett å tilpasse hvor mye luft du vil at viften skal sirkulere. Du vrir på hjulet på baksiden av viften for å endre hastighet.

Størrelse

Høyde: 292 mm

Bredde: 222 mm

Dybde: 69 mm

Vekt: 750 gram