Natede Smart - Luftrenser

  • 3 490,-

Natede Smart er en bærekraftig og unik luftrenser som utnytter plantens naturlige evne til å absorbere forurenset luft, og omdanne det til næring.

Bærekraftig luftrenser
Vaskbart filter
Vanner seg selv
Styres fra mobilen
Google Home

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Artikkelnummer: 10828
Leverandør: Vitesy

Denne luftrenseren er unik da den brukes som i kombinasjon med planter som har egenskaper som bidrar til et bedre inneklima. Natede Smart er en bærekraftig, stillegående, og avansert luftrenser som utnytter plantens egen naturlige evne til å absorbere forurenset luft, og omdanne det til næring for seg selv, og for deg. Se den korte videoen under.


Filter

Tradisjonelle luftrensere fanger støvpartikler, bakterier, allergener, virus, og lukt med et kullfilter og et HEPA filter som må skiftes ut 1-2 ganger i året. Natede Smart bruker et fotokatalytisk filter istedenfor som eliminerer partiklene. Filteret må heller aldri byttes ut - det bare vaskes under rennende vann.

Luftrenseren utnytter også plantens egen naturlige evne til å absorbere forurenset luft, og omdanne det til næring som du kan nyte godt av. Takket være planten du plasserer i Natede Smart luftrenseren produseres ny frisk luft helt uavhengig av luftstrømmen og filtreringen.

I motsetning til tradisjonelle luftrensere med HEPA filtre, vil du spare ca. 2500,- kroner i året med Natede Smart, fordi filteret aldri byttes ut.

Hva måler sensoren

Den integrerte sensoren i luftrenseren Natede Smart gir deg svært god oversikt over luftkvaliteten din hjemme.

  • Temperatur
  • Fuktighetsnivå
  • Organiske kjemikalier
  • Støv, røyk, pollen
  • Karbondioksid

Last ned applikasjonen Vitesy Hub for å koble den trådløst til den smart telefon. Tilkoblingen går raskt og enkelt. Du kan også styre luftrenseren via Google Home eller Amazon Alexa.

Vanner seg selv

Fyll på 1 liter med vann i beholderen på siden, og la Natede Smart vanne planten selv med riktig mengde vann.

Anbefalte planter

Vitesy anbefaler at du kjøper planter med egenskaper som gir et bedre innemiljø, slik som Svigermors tunge (sanseveria trifasciata), Sjømannstrøst (aglaonema modestum), Draketre (dracaena marginata), og Aloe Vera.